papaki44 Lance Corporal
Αριθμός μηνυμάτων : 137 Ηλικία : 34 Location : greece Registration date : 29/01/2008
| Θέμα: Ατάκες σε τραπεζες ......... Τρι Ιουν 24 2008, 21:07 | |
| ATAKEΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
-Θέλω να φρακάρω την κάρτα μου Μήπως αν την φρικάρεις δουλέψει καλύτερα;
- Η Eurobank είναι θυγατρική της Έβρομπανκ; Ναι!! Το πέτυχες!!
- Μπορώ να κάνω ανάληψη με κάρτα της Eurobank από λογαριασμό της Εμπορικής; Πως σου πέρασε τέτοια τρελή ιδέα;
- Ήρθε ο σκιούριερ και πήρε τα χαρτιά. Βρε τον άτιμο...
- Να δούμε για την κάρτα μου τη Μάστα; Ναι! Είμαι πολύ περίεργη, μια που δεν έχω ξαναδεί τέτοια κάρτα!!
- Έχω ραντεβού με courier. Μπορούμε να το ελέγξουμε γιατί με πήραν πρωταπριλιά και φοβάμαι μη μου έκαναν πλάκα; ΟΕΟ
- Ενδιαφέρομαι να δηλώσω μια απώλεια κάρτας. Με θυμάστε; Είχα πάρει παραμονή πρωτοχρονιάς και το κλείσαμε επειδή δεν είχα ταυτότητα. Αμέ! Σε σκέφτομαι κάθε μέρα!
- Η κάρτα μου δεν έχει ενεργηθεί ακόμα... Μήπως αν κατανάλωνε περισσότερες φυτικές ίνες;
- 11 Ιανουαρίου. - 11 Πρώτου; - Όχι 11 Ιανουαρίου! Πάλι καλά και θα το έγραφα λάθος
- Είμαι μια τρομακτική πελάτισσα της Eurobank. Δηλώσεις!!
- Δεν είχε φάκελο στο μηχάνημα, και πήρα ένα διαφημιστικό, τα τύλιξα και τα έβαλα μέσα. Δεν πειράζει, ε; Όχι βέβαια! Δίνεις χρώμα στη ζωή μας
- Έχω κάνει αίτηση. Εγκρίθηκε, ή έφαγα χυλόπιτα; Ναι! Ούτε η κάρτα δεν σε θέλει γκόμενο.
- Ταυτότητα; - Χ..... - Χι όπως Χρήστος; - Όχι, Χι όπως Χαριστέας. Αυτό το Χ γράφεται με πιο κεφαλαίο
- Μου στείλατε ένα πίνκ. Στείλε μας πίσω ένα πονκ
- Έχω κάνει εξουσιοδότηση στο μηχάνημα κάθε μήνα να πληρώνει το λογαριασμό. Τεχνολογία!!
- Για να πληρώσω στο ΑΤΜ τι χρειάζεται; - Απλώς χρειάζεται η κάρτα σας. - Πρέπει να έχω και χρήματα; Ποιος σου βάζει τέτοιες τρελές ιδέες στο μυαλουδάκι σου, ε;
- Μου κράτησε το μηχάνημα την κάρτα. Κουμπί eject δεν έχει; . Ναι, δίπλα απ΄το play και κάτω από το idiot !!!
- Πήγε η γυναίκα μου να κάνει πληρωμή της κάρτας της στο μηχάνημα και έβαλε κατά λάθος τη δική μου. - Πραγματοποίησε δηλαδή πληρωμή στη δική σας κάρτα; - Όχι, έβαλε την κάρτα μου μέσα στο φάκελο... Ξανθιά ε;;; !!
- Έκανα αίτημα για κάρτα αλλά μου εγκρίθηκε μόνο το ΡΙΝ. Μπορώ να κάνω συναλλαγές με αυτό; Ναι αμέ. Θα το βάζεις στο ΑΤΜ χωρίς την κάρτα.
- Έχασα την κάρτα και έχω χαράξει πάνω το ΡΙΝ. Αλήτες με τα γκράφιτί σας!!
- Να σας πω τον αριθμό της κάρτας μου; - Μάλιστα. - 6019 . - Ονομάζεστε; _... - Όνομα πατρός; _... - Μια διεύθυνση; _... - Ο αριθμός της ταυτότητάς σας; _... - Και η ημερομηνία γέννησής σας; _... - Πολύ ωραία. Τι θα θέλατε να δούμε; - Την έχασα... Βζζζζζζζζζζζντόινγκ! Του το έφερε όμως μα@ακά, να μην τον αγχώσει τον υπάλληλο.
- Βάζω την κάρτα, δεν μου δίνει χρήματα. Τη βγάζω, υπογράφω, την ξαναβάζω, και πάλι τίποτα... Μόνο υπογραφή βάλατε; Ένα 'με αγάπη στο ΑΤΜ'; . - Ναι γεια σας. Πριν 5 χρόνια είχα κάνει αίτηση για κάρτα και δεν μου είπατε τι έγινε... Θα σας ενημερώσουμε στα επόμενα 5 !!
- Η κάρτα σας; - Θα μου τη φέρει ο ταχυδρόμος. Του έχω δώσει και μπουρμπουάρ για τα Χριστούγεννα! Θα μου τη φέρει σίγουρα! Αυτό είναι να έχεις μέσον
- Ναι γεια σας. Μου στείλατε ένα φάκελο. Τι γράφει μέσα; - Τον ανοίξατε; - Όχι. Τι γράφει μέσα; Μισό λεπτό να μυρίσω τα δάχτυλά μου !!!
- Δε μου λέτε; Το ΡΙΝ όπως είναι κάθετα το διαβάζω από κάτω προς τα πάνω, ή από πάνω προς τα κάτω; Εξαρτάται... Το χαρτί πως το κρατάτε;
- Είμαι μια τεράστια πελάτισσα της Eurobank. Σε κιλά αναφέρεστε;
- Δηλαδή το ΡΙΝ που λέει Mastercard είναι για τη Mastercard; Όχι βέβαια, για τον φούρνο μικροκυμμάτων !!
- Έχετε στείλει ένα ΡΙΝ για μένα στο όνομα του άντρα μου... Φυσικά, ισότητα δεν θέλατε;
- Έχει επιστρέψει η κάρτα μου και μου είπαν ότι θα τη στείλουν στο κατάστημα Ζακύνθου. - Ωραία. - Δεν γίνεται να την πάρω νωρίτερα και όταν έρθει να την κρατήσουν; . Αμέ! Μισό λεπτό να σας συνδέσω με τον Κόπερφιλντ !!
- Μου λέει προηγούμενο υπόλοιπο μηδέν, πήγα κι έβαλα 200 ευρώ και λέει νέο υπόλοιπο 200 (δηλαδή -200). Πρέπει να τα πληρώσω; Ναι. Κι αν σας πει άλλο ποσό μετά να το πληρώσετε κι αυτό!!
Πώς λέγεται στα αρχαία η φράση 'ΠΡΩΤΟΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ'; ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΠΙΣΤΕΩΣ ...!! | |
|