1. Έλα ρε μωρό μου αφού έχω αλλεργία στο πλαστικό – και εγώ στην βλακεία φύγε από πάνω μου γιατί βγάζω σπυριά.
2.Έλα ρε μωράκι μου μην ανησυχείς αφού ξέρεις είμαι στείρος – και αν δε σταματήσεις αυτό που προσπαθείς να κάνεις θα μείνεις και ανίκανος
3.Δε χωράει ρε μωρό μου είναι μικρό – όπα ρε John Holmes έχει και άλλο και δεν το ‘χω δει;
4. Μωρό μου έχω κάνει εξετάσεις πριν ένα χρόνο, είμαι και αιμοδότης – και εγώ έχω κάνει αντιτετανικό στα πέντε μου λες να πάω να δένομαι στα σύρματα;
5. Γιατί επιμένεις τόσο πολύ; Μπας και έχεις τίποτα; - μυαλό!
6. Ρε μωρό μου ρε αγάπη μου αφού αγαπιόμαστε δε πρέπει να τα μοιραζόμαστε όλα; - ναι, ωραία. Ας ξεκινήσουμε με το εξοχικό σου στο Ξυλόκαστρο και τα αφροδίσια νοσήματα τα αφήνουμε για μετά.
7. Ρε μωρό μου σε μας θα τύχει; - αν ήθελα να παίξω με την τύχη μου θα πήγαινα στο καζίνο. Τώρα θέλω να παίξω με άλλα πράγματα, γι αυτό βάλτο να τελειώνουμε .
8. Ρε μωρό μου αφού έχω ανοσία σου λέω. Να φανταστείς στο σχολείο ήμουνα το μοναδικό παιδί που δεν είχα κολλήσει ποτέ μαγουλάδες – α! ναι; Ναι… μισό λεπτό έρχεται. Απ τη Nasa είναι θέλουν να σε μελετήσουν για να φτιάξουν αντίδοτο.
9. Έλα ρε μωρό μου τι κόλλημα τραβάς; Δύο μήνες σχέση έχουμε – α μισό λεπτό ναι, Nasa εκεί; Ξανά ελάτε βρήκαμε και άλλη θεραπεία σχέση λέγετε. Ναι, ναι ελάτε εσείς και θα σας τα εξηγήσει ο Einstein.
10. Μα ρε μωρό μου χάνεις τη μισή απόλαυση – το προφυλακτικό είναι σαν το αλεξίπτωτο στην ελεύθερη πτώση. Σου την σπάει λίγο στην αρχή ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ!
10 Ηλίθιες δικαιολογίες ......
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης