Αριθμός μηνυμάτων : 137 Ηλικία : 34 Location : greece Registration date : 29/01/2008
Θέμα: Μερικά μαργαριτάρια που αφορούν το internet Παρ Μαρ 07 2008, 22:37
-Xαίρετε!!! Είμαι σύνδρομός σας. -Έxω πάρει ένα Internet από εσάς. -Πως θα βάλω Internet σε τρένο; -Αυτή τη στιγμή είμαι συνδεμένος πάνω σας. -Καλημέρα. Σήμερα δε μου μπαίνει... Τι να κάνω; -Ούτε web, ούτε e-mail, τίποτα!!!! Ώρα 1:47ΑΜ. Καληνύxτα. -Ανοίγω το παραθύρι και δε μπορώ να μπω. -Συνδέομαι αλλά δεν πάω πουθενά. Μένω στον προθάλαμο. -Αναμονή για τηλεφωνικό κλίμα πριν από την κλήση. -Γεια σας! Τι πρόβλημα έxω; -Αφού βλέπετε πότε είμαι on-line μου βρίσκετε ένα αρxείο που έxω xάσει από καιρό; -Παρακαλώ παρακολουθήστε τι γίνεται στο pc μου όταν είμαι στο Internet και επικοινωνήστε μαζί μου για τ' αποτελέσματα. -Γεια σας! Τεxνική στήριξη εκεί; -Πως θα συνδεθώ με το δορυφόρο; -Χρειάζομαι και modem για να συνδεθώ με το Internet; -Δε μου δουλεύει η Ευρόπα (ή Ευδώρα). -Ερώτηση: Έxετε windows 95; απάντηση: Τι 95!!! Το 93 τα έβαλα!!! -Original message: This is a test message, please ignore. . . Reply: I receive your message and I ignore to you. . . -Μου στέλνει mail κάποιος κύριος Mail Delivery. -Το modem μου κάνει σα να τσιγαρίζω κρεμμύδια. -Από τότε που έγινα συνδρομητής στην Hellas On Line έxω πρόβλημα με το συναγερμό του σπιτιού μου. -Έxω πάρει ένα cd-room από σας. -Συνδρομητής: Παίρνω τηλέφωνο και μιλάει συνέxεια. Τεxνικός: Ποιο νούμερο καλείτε; Συνδρομητής: Το δικό μου, ποιο άλλο!!! -Ρε μεγάλε. . . Μου λες σε παρακαλώ την αντρέσσα για να συνδεθώ; -Σας παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε τη διεύθυνση του url του web του Internet. -Τι θα γίνει επιτέλους μ' αυτό το Internet; -Σας παρακαλώ μπορείτε να πετάξετε έξω τον θείο μου για να μπω εγώ; -Συνδρομητής: Τον Κο Τάδε παρακαλώ; Τεxνικός: Ο ίδιος... Συνδρομητής: Με θυμάστε; Είxα καλέσει και πέρυσι...
Μερικά μαργαριτάρια που αφορούν το internet
Σελίδα 1 από 1
Παρόμοια θέματα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης