Αριθμός μηνυμάτων : 137 Ηλικία : 34 Location : greece Registration date : 29/01/2008
Θέμα: Πως θα ονομάζονταν.............. Κυρ Φεβ 24 2008, 12:22
Πως θα ονομάζονταν διάφορες σχολικές στιγμές αν ειχαν τίτλους ταινιών του κινηματογράφου;..
• Κουδούνι εξόδου: Καμπάνα λυτρωμού. • Διορθωμένη κόλλα: Κόκκινο και μαύρο. • Ομαδική κοπάνα: Οι γενναίοι τραβούνμπροστά. • Έλεγχος: Το μεγάλο μυστικό. • Καλοί μαθητές: Σκλάβοι των παθών. • Απόφοιτος: Όταν σπάσαμε τις αλυσίδες. • Διαγωνισμοί: Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας. • Σχολείο: Γη, ποτισμένη με ιδρώτα. • Τάξη: Φυλακές ανηλίκων. • Λυκειάρχης: Ένας, αλλά λύκος. • Βιβλία: Όσα παίρνει ο άνεμος. • Σκασιαρχείο: Η μεγάλη απόδραση. • Σκονάκια: Σπέσιαλ Μάγκνουμ. • Εξέταση: Να ζει κανείς ή να μη ζει. • Καλός μαθητής: Ο σκλάβος που δεν λύγισε ποτέ. • Γυμνασιάρχης: Κόναν ο βάρβαρος. • Διάλειμμα: Εσωτερικές σχέσεις. • Μετεξεταστέοι: Ραντεβού τον Σεπτέμβρη. • Αποτελέσματα: Τα κανόνια του Ναβαρόνε. • 12 χρόνια στα θρανία: Φυλακές για σκληρά καρύδια. • Άρρωστος μαθητής: Ο αθώος. • Δρόμος για το σχολείο: Από που πάνε για το μέτωπο; • Καθηγητής θρησκευτικών: Ο παπα-Σούζας. • Καθηγητής γυμναστικής: Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινκγ. • Καθηγητής μουσικής: Έλβις, ο βασιλιάς του ροκ. • Καθηγητής γεωγραφίας: Ανατολικά της Εδέμ. • Καθηγητής ιστορίας: Η μάχη του Ελ Αλαμέιν. • Άνοιγμα σχολείου: Ο θάνατος παραμονεύει • Άνοιγμα καταλόγου: Για ποιον χτυπά η καμπάνα • Αρχίζει εξέταση: Αντίο ζωή • Κλείσιμο καταλόγου: Η θύελλα πέρασε • Μαθηματικά: Καρδιά μου πάψε να πονάς • Φυσική: Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες • Χημεία: Η ώρα της εκτελέσεως • Βιολογία: Ωραίο μου πλυντήριο • Ιστορία: Ο τελευταίος αυτοκράτορας • Ψυχολογία: Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης • Έκθεση: Χωρίς οίκτο • Γεωμετρία: Η κραυγή μιας αθώας • Γυμναστική: Οι Γερμανοί ξανάρχονται • Γαλλικά: Κι αν γελάω είναι ψέμα • Νέα: Η εκδίκηση της νεκρής • Αρχαία: Η ταν η επί τας • Καλλιτεχνικά: Η κόρη του Μιστράλ • Αστρονομία: Η σεξογηϊνη • Θρησκευτικά: Ο παράδεισος σάς περιμένει • Παράδοση: Όσα παίρνει ο άνεμος • Διάλειμμα: Τρελοί για δέσιμο • Κουδούνι για μέσα: Φωνή βωόντος εν τη ερήμω • Κουδούνι για έξω: Η κάθοδος των Μυρίων • Ώρα φαγητού: Ο λιγνός & ο χοντρός • Αποβολή: Η μοίρα του αθώου • Κοπάνα: Η μεγάλη απόδραση • Τιμωρία για κοπάνα: Το τίμημα της ελευθερίας • Απολογία: Ο θάνατός σου, η ζωή μου • Υποστήριξη: Οι δικηγόροι του Λος Άντζελες • Απεργία: Δράση μες τη Σαχάρα • Κενό: Ένας κούκος δέν φέρνει την άνοιξη • Αποχή: Περεστρόϊκα, αγάπη μου • Εκδρομή: Το εξπρές του τρελοκομείου • Τεστ: Τα μεροκάματα του πόνου • Διαγωνίσματα: Ο κλέψας του κλέψαντος • Εξετάσεις: Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας • Αποτελέσματα: Τα Κανόνια του Ναβαρόνε • Επιτηρητές: Περιπολικά εν δράση • Ακαδημία καθηγητών: Η μεγάλη των μπάτσων σχολή • Σύλλογος καθηγητών: Και οι δώδεκα ήταν καθάρματα • Ευημερεύον: Ο μπάτσος • Γλυφτράκια: Για μπάτσες • Γλύψιμο: Τόλμη και Γοητεία • Συμβούλιο καθηγητών: Η βουλή των Ελλήνων • Μαθητές: Η μοίρα τους ήταν γραμμένη με αίμα • Επιμελητές: Οι σκληροί του Μαϊάμι • 15μελές: Οι μισοί των 30 τυράννων • 5μελές: Στη δίνη της εξουσίας • Συνέλευση: Έξω βρέχει και φυσάει... • 3ωρη συνέλευση: Τρελός είμαι ότι θέλω κάνω • Διαμαρτυρία: Η γαλλική επανάσταση • Σχολείο: Νεκροταφείο ζωντανών • Αίθουσα Β: Ο πύργος του τρόμου • Σκάλες: Γολγοθάς • Γραφείο: Η βάση των Ες-Ες • Παράθυρο: Αμυδρή ελπίδα ζωής • Θέα από το παράθυρο: Το όραμα του Παραδείσου • Αυλή: Το όνειρο του σκλάβου • Πίσω μέρος αυλής: Σίμαρον, το φαράγγι των παρανόμων • Πρώτο θρανίο: Να ζει κανείς η να μη ζει; • Τελευταίο θρανίο: Ορατότης μηδέν • Έδρα: Το βήμα του τυράννου • Πρώτη ώρα: Δεν θέλω την συμπόνια κανενός. • Τελευταία ώρα: Το πλήρωμα του χρόνου • Κουδούνι για σχόλασμα: Η ηρωική έξοδος του Μεσολογγίου • Κλείσιμο σχολείου: Η στιγμή της μεγάλης ευδαιμονίας • Διακοπές: Πέρα από την Αφρική • Τουαλέτες: Στα άδυτα του υπόκοσμου • Καθηγητής στο μπαλκόνι: Το γεράκι του Μπεϊκερ • Γυμναστήριο: Η λίμνη των κύκνών • Γυρισμός στο σπίτι: Επιστροφή στην Εδέμ • Στυλό καθηγητών: Φλεγόμενα περίστροφα • Σχέδιο εκδίκησης καθηγητών: Πώς να σκοτώσετε έναν δολοφόνο • Προσευχή: Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας • Γιορτή: Πολυθρόνα για δυο • Χορωδία: Κραυγή μεσα στη νύχτα • Απογευματινή βάρδια: Νυχτερινό τρένο για το Κατμαντού • Πρωινή βάρδια: Η ωραία κοιμωμένη • Εξώπορτα σχολείου: Η γέφυρα των στεναγμών • Απουσιολόγος: Ψυχρός εκτελεστής • Μετεξεταστέοι: Ο κύκλος των χαμένων μαθητών.
Πως θα ονομάζονταν..............
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης